måndag 16 augusti 2010

Datumet är satt!

Nu har vi bestämt oss, på söndag flyttar vi på riktigt! Pirrigt pirrigt, känns vemodigt att lämna alla trevliga grannar här, men positivt med att få ett eget hus. Idag smakade vi det första äpplet från trädet på tomten. En tidig sort som är porös och lite mjölig i konsistensen - perfekt för Benjamin! Det gör mig ledsen att inte tid och ork (och kunskap) finnes för att ta hand om allt ätbart som finns i trädgården. När vi flyttat in kanske det blir lite bättre med det. Vi mumsar dock i oss allt vad vi kan när vi är där. Igår hittade vi mera kantareller så det blir en smarrig lunch imorgon!

Vi har äntligen fått tag i en superfin vinterjacka åt Melvin på Tradera! Mycket praktiska detaljer, nu fattas täckbyxor och vinterskor.

I torsdags var jag på anställningsintervju, tyvärr blev inte jobbet mitt men jag kom på andra plats i alla fall! Hoppas på bättre tur nästa gång! Eller tur och tur...det handlade om att tjejen som fick anställningen hade en bättre utbildning för just den tjänsten. Måste söka vidare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar