torsdag 8 april 2010

Slut på samlandet

Nu är det slut på samlandet av kvitton och bokförandet av sopor vi slänger och antal mil vi åker. Det har inte varit så arbetsamt som jag föreställde mig och dte har varit riktigt intressant och tankeväckande. Nu är det lättare att förbättra sig eftersom vi har siffror att utgå ifrån. På måndag ska vi pirater träffas och dte ska bli kul att få höra vad de andra har fått för siffror. Vi har alla olika förutsättningar så det är inte direkt jämförbara resultat vi får, men kanske finns det andra familjer där ute som ser ut så som vår!

Jag handlade två fröpåsar igår, det blev krasse och plocksallat. Nu gäller det bara att plantera dem och få dem att gro också. Jag läste att det går att odla potatis i en hink mend hål i botten, det skulle vara kul att prova! Ska höra med mormor om hon har en sättpotatis över, och en hink kanske...

Annars handlade vi bara mat. Första aprilveckan avklarad och inga prylar, kläder eller annat har vi köpt. Blev dock tipsad om tvättbara "plasthuvor" att använda istället för plastfolie över skålar etc. Det vore något att införskaffa eftersom maken gärna plastar allt som ska in i kylen. Men det får vi handla nästa månad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar